Feedback TEG

In de aflopen jaren hebben heel wat mensen de training Toegang tot je Eigen Genialiteit gevolgd. Hieronder vind je de reacties van een aantal deelnemers.


Marcel, ondernemer

‘Draken’ supersnel en effectief verslaan en dan bouwen aan je nieuwe FLOW staat, zodat je helemaal tot je recht kunt komen in werk en privé!

Als je na je NLP practitioner of master practitioner wilt leren hoe je met overtuigingen werkt dan is dit een absolute aanrader. Ik weet als NLP master trainer dat juist die diepere zaken er toe doen, waardoor werkelijke veranderingen mogelijk gemaakt worden. Het is ook een van de redenen dat ik op zoek ben gegaan naar een toegankelijke methode waar beginners en ook ver gevorderden veel kunnen leren over hoe je effectief met overtuigingen werkt.

– Wassili


Sigrid, re-integratie coach

Neuro-semantiek opent de deur naar veel nieuwe kennis over hoe de menselijke geest en het emotie systeem werkt, een droom voor iedereen die wil veranderen en met verandering werkt. Neem het niet van mij aan, doe mee.

– Wassili


Odeke, coach & ondernemer

Om diepe transformatie te kunnen bewerkstelligen moet je eerst de vinger op de zere plek leggen. Tijdens Toegang tot je Eigen Genialiteit leg je enorm snel de vinger op de zere plek. Dat is een wonderlijke ervaring.

Hoe vertaal je betekenis naar actie? Hoe kom je erachter wat echt belangrijk voor je is? Hoe werk je aan je eigen meesterschap? Met neuro-semantiek leer je hoe je geest-lichaam-emotie systeem werkt en hoe je het voor je kunt laten werken!


Hans, ondernemer

Ervaringen delen met anderen is iets waar je steeds weer toe wordt uitgenodigd tijdens de training en de oefeningen, dat helpt om beter to the point te komen, sneller te leren, effectiever te groeien en zo maak je ook nog eens nieuwe vrienden.

In zijn zoektocht naar geluk vond Mihaly Csikszentmihalyi, FLOW, dat gevoel van volledige begeisterung…


Patrick, electrical CAD engineer

Wat je leert tijdens de training is niet alleen maar waardevol en handig voor je werk, maar je hebt er ook heel veel aan in je privé leven!

Iedereen kan meer FLOW in zijn of haar leven hebben, wanneer je je staten weet te managen en je weet hoe je jezelf bevrijdt van belemmeringen!


Tony, coach

Je leert hoe onze overtuigingen gemaakt worden en hoe je ze kunt veranderen. Dit zijn de meest geavanceerde technieken om op diep niveau overtuigingen te kunnen veranderen, en dat is waar het over gaat als je mensen verder wilt helpen.


Mark, trainer

Je krijgt veel meer inzicht in hoe de menselijke geest (en alle emoties die daarbij horen) werkt en hoe je er mee kunt werken en dat geeft enorm veel toepassingsgebieden.


Marjolein, psycholoog

Als je zelfvertrouwen nodig hebt dan hoef je niet verder te zoeken, dit is de training. Als je anderen wilt leren hoe je zelf vertrouwen krijgt, dan hoef je niet verder te zoeken, dit is de training!


Steven, adviseur / trainer

Als je eens goed met jezelf geconfronteerd wil worden om je talenten bloot te leggen en onbewuste aannames ter discussie te stellen, dan is een neuro-semantiek training een van de meest effectieve en diepgaande methoden om dat in korte tijd te doen. Uiteindelijk een bevrijding ondanks dat het niet altijd even makkelijk is.


Johan, NLP practitioner

Ideeën om kunnen zetten in actie, is waar het over gaat in het leven. Middelen die je echt kunnen helpen om de zaken die je ‘snapt’- zoals bijvoorbeeld ‘Ik weet dat het goed voor me is om 3 keer in de week te sporten’ of ‘ik snap dat geïrriteerd raken in een gesprek niet handig is’- om te kunnen zetten in gevoelens, zodat je er blijvend naar kunt handelen, dat is waar de meeste mensen op cursus op zoek naar zijn.
‘Je kunt nog zo slim zijn, maar als je de juiste houding niet hebt, maakt het niet zo veel uit hoeveel je weet’.


Kenny, marketing adviseur

Wonderlijk om te ontdekken wat ‘er allemaal kan’ en wat er allemaal kan veranderen bij mensen. Met Toegang tot je Eigen Genialiteit bevrijd je je potentie en ontdek je hoe je je (verborgen) talenten leert inzetten met kracht en zelfvertrouwen.


Terug naar overzicht TEG