Wassili Zafiris Coaching

Team coaching & facilitatie

Bij team coaching wordt gekeken naar hoe mensen hun verschillen kunnen bijleggen, waardoor ze met meer plezier, creativiteit en effectiviteit kunnen samenwerken. Vanuit mijn ervaring weet ik dat veel teams slechts een klein deel van de potentie van de teamleden gebruiken. Vandaar dat we in de teamworkshops onderzoeken hoe je van een matig of zelfs goed functionerend team kunt groeien naar een generatief team. Dit betekent dat we gaan kijken naar hoe je als team werkelijk meer dan de som der delen kunt worden. Teams in organisaties hebben hier baat bij en teams die uitzonderlijke prestaties moeten neerzetten zoals topsport teams. Bekijk ook de teamfolder over generatieve samenwerking.

Vraag nu een intake gesprek aan

Accreditaties

Internationaal gecertificeerd teamfacilitator en coach met zeer veel aanvullende kennis en ervaring. Zie ook mijn biografie.

Doe de gratis teamtest!

Uitzonderlijk leren samenwerken? Doe hier de gratis teamtest en open de deur naar generatieve samenwerking.

Klik hier voor de gratis teamtest

Teamcoach van het Nederlands dames volleybal team

Door mijn werk op topsport niveau waaronder met een van de beste dames volleybal teams van de wereld, weet ik hoe een team vast kan lopen en in beweging kan komen, hoe ‘vertrouwen’ en kwetsbaarheid enorme krachten kunnen zijn en hoe als een geheel bewegen pas kan als de individuele kwaliteiten optimaal benut worden. Als een team generatief samenwerken is magisch en bevrijdend.

Vraag nu een intakegesprek aan!

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en druk op Verzenden. Ik neem daarna zo spoedig mogelijk contact met je op om een datum in te plannen voor een intakegesprek.

Voornaam*

Achternaam*

E-mailadres*

Telefoonnummer

Optioneel bericht

Door dit formulier te verzenden ga ja akkoord met de privacyverklaring.

Wassili gebruikt deze gegevens alleen om direct met je in contact te komen en verder nergens voor.