Wassili Zafiris Coaching

Mental coaching

Mental coaching is voor iedereen die zich beseft dat je mindset bepalend is voor je succes. Het is niet voor niets zo dat je nog zo slim kunt zijn maar als je niet de juiste attitude (mindset) hebt dan bereik je nog steeds je gewenste doelen niet. Je mindset bestaat natuurlijk niet alleen maar uit jouw ‘mind’. Je mindset bestaat uit je gedachtepatronen, overtuigingen, dingen die je tegen jezelf zegt i.c.m. hoe je omgaat met je emoties en gevoelens. Je mindset uit zich in je staat en als je niet de juiste staat hebt voor de taak die je wilt doen kan het wel eens zeer lastig worden om voor elkaar te krijgen wat je wilt.

Wil je leren hoe je de kracht van je eigen mindset kunt gebruiken om je problemen daadwerkelijk op te lossen en ongekende vermogens vrij te maken in jezelf? Ik heb duizenden mensen begeleid en me gespecialiseerd in een van de meest effectieve methoden om je mindset te onderzoeken en beïnvloeden: NLP en neuro-semantiek. Wil je ook ontdekken wat er allemaal mogelijk is? Schrijf je dan nu in voor een intakegesprek.

Vraag nu een intake gesprek aan

Voorbeelden van Mental coaching

Doelen leren stellen; doelen willen bereiken; de juiste mindset aanleren voor een taak die je te doen hebt; je motivatie versterken; focus leren behouden; ongewenste emoties en gevoelens leren veranderen; negatieve zelfpraat uit leren schakelen; zelfvertrouwen vergroten; onzekerheden transformeren; beter om leren gaan met prestatiedruk; omgaan met stress; pessimisme en somberheid veranderen; positief leren denken; zelfverzekerdheid vergroten; angsten loslaten; emotionele blokkades oplossen; jezelf beter begrijpen; het maximale uit je leven halen; de top in je vak en sport behalen; in je kracht leren komen en meer.

Accreditaties
Gecertificeerd internationaal meta-coach, met zeer veel aanvullende kennis en ervaring. Zie ook mijn biografie.

Ik ben de mental coach van topsporters en bekende Nederlanders en vele andere minder bekende personen die het beste uit zichzelf willen halen. Ik begeleidde als mental coach het Nederlands dames volleybalteam voor de kwalificatie van de Olympische spelen.


Een coach traject

 • De duur van een coach traject is gemiddeld tussen de 3 tot 8 gesprekken (1 tot 1,5 uur per keer). Transformatie en zo efficiënt mogelijk te werken zijn daarbij belangrijk.
 • Maak gebruik van 50% korting bij het intake gesprek!
 • Bij deelname aan een van mijn trainingen krijg je 5 coachgesprekken met korting.
 • Bij behoefte aan langere termijn coaching kan je in een keer 10 coachuren aanschaffen met pakket korting.
 • De locatie is IJburg, Amsterdam. Afspraken kunnen ook op locatie, bij bedrijven en overheden. Tevens maak ik gebruik van ‘Skype coaching’, coaching via Skype video verbinding. De resultaten zijn uitstekend.
 • Coaching is in vele gevallen aftrekbaar. Vraag naar de mogelijkheden bij je eigen adviseur. Deze methodiek wordt helaas nog niet vergoed door verzekeraars.

Intake gesprek met een topcoach

Altijd al eens willen ontdekken wat een topcoach voor je kan betekenen? Maak nu gebruik van een intake coach gesprek van een uur met Wassili Zafiris voor de helft van de prijs (€ 87,50)! Gegarandeerd:

 • Verrassend nieuwe inzichten in je probleem.
 • Meer helderheid over wat je wilt bereiken.
 • Beweging in jouw situatie (of relatie).
 • Gevoel van richting en energie.
 • Duidelijkheid over ‘wat nu?’

Vraag nu een intakegesprek aan!

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en druk op Verzenden. Ik neem daarna zo spoedig mogelijk contact met je op om een datum in te plannen voor een intakegesprek.

Voornaam*

Achternaam*

E-mailadres*

Telefoonnummer

Optioneel bericht

Door dit formulier te verzenden ga ja akkoord met de privacyverklaring.

Wassili gebruikt deze gegevens alleen om direct met je in contact te komen en verder nergens voor.

International Coach Federation

Wassili is voormalig lid van het Europese Nominatie Comité (ENCO) van de ICF voor de Leiderschapsposities in de Europese raad van advies, RAC.


Op alle producten en diensten van Wassili Zafiris zijn algemene voorwaarden van toepassing. Klik hier.