Wassili Zafiris Coaching

Personal & Life coaching

Life coaching is voor iedereen die wil groeien en op zoek is naar kansen. Het is tevens realistisch genoeg om te realiseren dat de ‘beren op de weg’ ook aangepakt moeten worden om vooruit te komen. Personal & Life coaching bij een senior coach is voor mensen die dat wat ze in de weg staat willen transformeren en volledig aanwezig willen zijn in werk, gezondheid en relaties, om de juiste keuzes te maken.

Wil je zonder: angst, onzekerheid, zelftwijfel; schaamte en schuldgevoelens; irritaties en onmacht verder in je leven? Wil je ontdekken hoe je de diepste overtuigingen verandert en hoe je kansen kunt grijpen? Wil je onbelemmerd leven en groeien? Geef jezelf een cadeau en schrijf je in voor een intakegesprek.

Vraag nu een intake gesprek aan

Voorbeelden van Personal & Life coaching

Balans werk-privé; zelfvertrouwen vergoten; omgaan met stress; pessimisme en somberheid; positief leren denken; communicatie verbeteren; zelfverzekerdheid vergroten; angsten loslaten; emotionele blokkades oplossen; jezelf beter begrijpen; het maximale uit je leven halen; de top in je vak en sport behalen; onzekerheden over geld en carrière keuzes veranderen; relatieproblemen helder krijgen en veranderen; effectief afvallen; in je kracht leren komen en meer.

Accreditaties
Gecertificeerd internationaal meta-coach, met zeer veel aanvullende kennis en ervaring. Zie ook mijn biografie.


Deze video is onderdeel van het kunstwerk van DashNDem op de Biënnale van Athene 2013. 11 top life coaches uit de hele wereld zijn gevraagd om mee te werken aan een video kunstwerk om de Grieken ‘uit’ de crisis te coachen. In ‘Reaching Re-birth’ coachen, de coaches bezoekers van de Biënnale d.m.v. video boodschappen. 150.000 bezoekers hebben de installatie gezien. Wassili praat over pessimisme, hopeloosheid en slachtoffer gevoelens en hoe je deze gevoelens veranderen kunt naar optimisme.


Een coach traject

 • De duur van een coach traject is gemiddeld tussen de 3 tot 8 gesprekken (1 tot 1,5 uur per keer). Transformatie en zo efficiënt mogelijk te werken zijn daarbij belangrijk.
 • Maak gebruik van 50% korting bij het intake gesprek!
 • Bij deelname aan een van mijn trainingen krijg je 5 coachgesprekken met korting.
 • Bij behoefte aan langere termijn coaching kan je in een keer 10 coachuren aanschaffen met pakket korting.
 • De locatie is IJburg, Amsterdam. Afspraken kunnen ook op locatie, bij bedrijven en overheden. Tevens maak ik gebruik van ‘Skype coaching’, coaching via Skype video verbinding. De resultaten zijn uitstekend.
 • Coaching is in vele gevallen aftrekbaar. Vraag naar de mogelijkheden bij je eigen adviseur. Deze methodiek wordt helaas nog niet vergoed door verzekeraars.

Intake gesprek met een topcoach

Altijd al eens willen ontdekken wat een topcoach voor je kan betekenen? Maak nu gebruik van een intake coach gesprek van een uur met Wassili Zafiris voor de helft van de prijs (€ 87,50)! Gegarandeerd:

 • Verrassend nieuwe inzichten in je probleem.
 • Meer helderheid over wat je wilt bereiken.
 • Beweging in jouw situatie (of relatie).
 • Gevoel van richting en energie.
 • Duidelijkheid over ‘wat nu?’
"1000 keer effectiever, daadkrachtiger, positiever, bevrijdender en actiever dan het geluister van een met zichzelf in de knoop zittende Freudiaanse psycho therapeut, die niet op zoek is naar een oplossing, maar naar het zware, donkere probleem, en het probleem daarna, nog dieper in de krochten van je onderbewuste, zo diep dat je er nooit meer uitkomt en trouwens: de sessie zit er ook op, tot volgende week."
Stephan Pröpper
tegen vriend wiens vrouw psycho therapeute is

Vraag nu een intakegesprek aan!

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en druk op Verzenden. Ik neem daarna zo spoedig mogelijk contact met je op om een datum in te plannen voor een intakegesprek.

Voornaam*

Achternaam*

E-mailadres*

Telefoonnummer

Optioneel bericht

Door dit formulier te verzenden ga ja akkoord met de privacyverklaring.

Wassili gebruikt deze gegevens alleen om direct met je in contact te komen en verder nergens voor.

International Coach Federation

Wassili is voormalig lid van het Europese Nominatie Comité (ENCO) van de ICF voor de Leiderschapsposities in de Europese raad van advies, RAC.


Op alle producten en diensten van Wassili Zafiris zijn algemene voorwaarden van toepassing. Klik hier.