Wassili Zafiris Coaching

Carrière & Loopbaan coaching

Hoe raar het misschien ook klinkt maar een verandering van loopbaan gaat niet altijd over ‘wat’ je moet kiezen. Als het zo simpel zou zijn had je allang een keuze gemaakt over het vervolg van je carrière. ‘Weten wat je wilt’ heeft niet zoveel te maken met ‘wat er voor je staat’. Natuurlijk is het waardevol om te weten welke keuzes er zijn maar wat werkelijk bepaalt welke keuze je maakt heeft niet zoveel te maken met ‘wat’ je wilt kiezen, maar met ‘waarom’ je kiest. Met jouw ‘beweegredenen’. Je carrière en loopbaan keuzes zijn belangrijk vandaar dat je een juiste keuze wilt maken. Wacht dan niet langer want als je al had geweten wat je wilde doen hád je het al geweten. Een senior coach helpt je om kritisch scherp te krijgen waar het voor jou nu over gaat zodat je jouw toekomst zelfverzekerd vorm kunt geven. Schrijf je nu in voor een intakegesprek.

Vraag nu een intake gesprek aan

Voorbeelden van Carrière & Loopbaan coaching

Betekenisvol werk vinden; aan je missie en visie werken; je passies en talenten blootleggen; ‘beren op de weg’ laten verdwijnen; keuzes leren maken; beter omgaan met druk/stress en prestaties.

Accreditaties
Gecertificeerd internationaal meta-coach, met zeer veel aanvullende kennis en ervaring. Zie ook mijn biografie.


Een coach traject

 • De duur van een coach traject is gemiddeld tussen de 3 tot 8 gesprekken (1 tot 1,5 uur per keer). Transformatie en zo efficiënt mogelijk te werken zijn daarbij belangrijk.
 • Maak gebruik van 50% korting bij het intake gesprek!
 • Bij deelname aan een van mijn trainingen krijg je 5 coachgesprekken met korting.
 • Bij behoefte aan langere termijn coaching kan je in een keer 10 coachuren aanschaffen met pakket korting.
 • De locatie is IJburg, Amsterdam. Afspraken kunnen ook op locatie, bij bedrijven en overheden. Tevens maak ik gebruik van ‘Skype coaching’, coaching via Skype video verbinding. De resultaten zijn uitstekend.
 • Coaching is in vele gevallen aftrekbaar. Vraag naar de mogelijkheden bij je eigen adviseur. Deze methodiek wordt helaas nog niet vergoed door verzekeraars.

Intake gesprek met een topcoach

Altijd al eens willen ontdekken wat een topcoach voor je kan betekenen? Maak nu gebruik van een intake coach gesprek van een uur met Wassili Zafiris voor de helft van de prijs (€ 87,50)! Gegarandeerd:

 • Verrassend nieuwe inzichten in je probleem.
 • Meer helderheid over wat je wilt bereiken.
 • Beweging in jouw situatie (of relatie).
 • Gevoel van richting en energie.
 • Duidelijkheid over ‘wat nu?’

Vraag nu een intakegesprek aan!

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en druk op Verzenden. Ik neem daarna zo spoedig mogelijk contact met je op om een datum in te plannen voor een intakegesprek.

Voornaam*

Achternaam*

E-mailadres*

Telefoonnummer

Optioneel bericht

Door dit formulier te verzenden ga ja akkoord met de privacyverklaring.

Wassili gebruikt deze gegevens alleen om direct met je in contact te komen en verder nergens voor.

International Coach Federation

Wassili is voormalig lid van het Europese Nominatie Comité (ENCO) van de ICF voor de Leiderschapsposities in de Europese raad van advies, RAC.


Op alle producten en diensten van Wassili Zafiris zijn algemene voorwaarden van toepassing. Klik hier.