Wassili Zafiris Coaching

Business coach?

Het leiden van een onderneming, afdeling of team kan zeer uitdagend zijn. Een coach met zeer veel ervaring is de aangewezen persoon om complexe vraagstukken over de inhoud of de relatie aan te kunnen spiegelen. Om de juiste keuzes te maken heb je een heldere geest maar ook een onbelemmerd gevoel nodig. Met een business coach word je ondersteund om het beste uit jezelf, het bedrijf en het personeel te kunnen halen, zodat je betekenisvol kunt handelen en de bedrijfscultuur kunt blijven voeden en inspireren. Goed zorgen voor jezelf is de basis om goed voor anderen te kunnen zorgen en ondernemend te blijven acteren.

Ik heb met vele directeuren, ondernemers en managers intensief samen gewerkt van visie, missie en strategie tot de diepgaande emotionele struggles en stress die je kunt ervaren in deze posities. Ik ben je sparringpartner, kritisch oor en personal coach en mentor. Ben je op zoek naar een klankbord en support, neem dan contact met me op.

Vraag nu een intake gesprek aan

Voorbeelden van Executive & Business coaching

De volgende onderdelen komen terug in het Executive & Business Coach trajet:

 • Leiderschapsontwikkeling
 • strategie, visie en missie ontwikkeling
 • effectief managen; team aansturing
 • beter omgaan met druk stress en tegenslag
 • prestatie coaching
 • talent ontwikkeling; omgaan met emoties; betere werkrelaties; autoriteitsissues; entrepreneur begeleiding; het behalen van professionele doelen…

Ervaring Business coach

Als business- en ondernemerscoach heb ik zeer veel ervaring, echter niet alleen ervaring. Ik ben opgeleid tot (social) entrepreneur facilitator aan de Universiteit van Santa Cruz in Californië waar ik ook ben opgeleid tot NLP (NLPU) Master trainer en coach. Robert Dilts, die doceert aan de NLPU, is een vooraanstaand NLP ontwikkelaar en ondernemer begeleider in Silicon Valley. Hij is mijn mentor sinds 1997.

Ik heb behoorlijk wat ondernemers en leiders in het bedrijfsleven mogen helpen, zowel op het gebied van persoonlijke ontwikkeling als het verbeteren van hun onderneming. In mijn boek IK BEN niet alleen op de wereld, beschrijf ik samen met ondernemer Ben Steenstra hoe ik zijn bedrijf gedurende een periode van 7 jaar help floreren. IK BEN niet alleen op de wereld is genomineerd beste business boek 2011 en beste management boek 2012.

Mijn ondernemers kennis mag ik sinds 2018 delen op de universiteit. The Global School for Entrepreneurship and Innovation heeft mij gevraagd of ik daar Meaningful Profit wil doceren, een door mij en Ben Steenstra ontwikkelde nieuwe ondernemersvorm.

Ik begeleid ondernemers en mensen uit het bedrijfsleven met persoonlijke vraagstukken en strategisch, business gerelateerde vraagstukken. Van individuele sessies, leiderschapsontwikkeling tot MT bijeenkomsten en organisatie veranderprocessen. Ik breng zeer geavanceerde modellen mee uit Silicon Valley waar elke manager, medewerker en ondernemer zichzelf en zijn of haar bedrijf mee kan verbeteren.


Accreditaties

 • Gecertificeerd internationaal meta-coach, internationaal gecertificeerd leiderschapscoach, internationaal gecertificeerd (sociaal) entrepreneur coach/ consultant en NLP master trainer.
 • Faculty member: Global School for Entrepreneurship and Innovation (BA, MA, MBA).
 • Boardmember van de IIOPM (International Institute of Organisational Psychological Medicine).
 • Ontwikkelaar van het ondernemers businessmodel: Meaningful Profit.
 • Co-auteur van ‘IK BEN niet alleen op de wereld’, genomineerd voor beste Businessboek en beste Managementboek.

Een coach traject

 • De duur van een business coach traject is gemiddeld tussen de 3 tot 8 gesprekken (1 tot 1,5 uur per keer). Transformatie en zo efficiënt mogelijk te werken zijn daarbij belangrijk.
 • Maak gebruik van 50% korting bij het intake gesprek!
 • Bij deelname aan een van mijn trainingen krijg je 5 coachgesprekken met korting.
 • Bij behoefte aan langere termijn coaching kan je in een keer 10 coachuren aanschaffen met pakket korting.
 • De locatie is IJburg, Amsterdam. Afspraken kunnen ook op locatie, bij bedrijven en overheden. Tevens maak ik gebruik van ‘Skype coaching’, coaching via Skype video verbinding. De resultaten zijn uitstekend.
 • Coaching is in vele gevallen aftrekbaar. Vraag naar de mogelijkheden bij je eigen adviseur. Deze methodiek wordt helaas nog niet vergoed door verzekeraars.

Intake gesprek met een topcoach

Altijd al eens willen ontdekken wat een topcoach voor je kan betekenen? Maak nu gebruik van een intake coach gesprek van een uur met Wassili Zafiris voor de helft van de prijs (€ 87,50)!

Gegarandeerd:

 • Verrassend nieuwe inzichten in je probleem.
 • Meer helderheid over wat je wilt bereiken.
 • Beweging in jouw situatie (of relatie).
 • Gevoel van richting en energie.
 • Duidelijkheid over ‘wat nu?’

Vraag nu een intakegesprek aan!

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in en druk op Verzenden. Ik neem daarna zo spoedig mogelijk contact met je op om een datum in te plannen voor een intakegesprek.

Voornaam*

Achternaam*

E-mailadres*

Telefoonnummer

Optioneel bericht

Door dit formulier te verzenden ga ja akkoord met de privacyverklaring.

Wassili gebruikt deze gegevens alleen om direct met je in contact te komen en verder nergens voor.

International Coach Federation

Wassili is voormalig lid van het Europese Nominatie Comité (ENCO) van de ICF voor de Leiderschapsposities in de Europese raad van advies, RAC.


Op alle producten en diensten van Wassili Zafiris zijn algemene voorwaarden van toepassing. Klik hier.